Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması

24.11.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nursan Çınar “Çocuk Kliniklerinde Çalışsan Hemşirelerin Güvenli ve Akılcı İlaç Uygulama Becerilerinin Geliştirilmesi “adlı projesi ile ‘Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması’nda dereceye girdi.

T.C. Sağlık Bakanlığı Tıbbi İlaç ve Cihaz Kurumu tarafından düzenlenen Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nursan Çınar “Çocuk Kliniklerinde Çalışsan Hemşirelerin Güvenli ve Akılcı İlaç Uygulama Becerilerinin Geliştirilmesi “adlı projesiyle ödüle layık görüldü. Proje, Prof. Dr. Nursan Çınar’ın yürütücülüğünde Arş. Gör. Dilek Menekşe ve Uzman Hemşire Öznur Tiryaki tarafından gerçekleştirildi.

24.11.2017 – YC