Gök Gürültülü

Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

18.03.2021

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Savaşan başkanlığında üniversitenin fakülte dekanları, enstitü müdürleri, araştırma merkezleri yöneticileri ve öğretim üyelerinin katıldığı akademik kurul toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan Prof. Dr. Fatih Savaşan, “2020 yılında eğitim, uluslararasılaşma, sektörle entegrasyon, Ar-Ge, yayın ve üniversite sektör işbirliği başta olmak üzere birçok alanda yapılan yenilikleri gözden geçirip, bu yıl da artarak sürdürülmesi için yapılabilecek çalışmaları müzakere etmeliyiz” dedi.

Birçok alanda kurumsal kültüre sahip olduklarına değinen Rektör Savaşan, “Bir üniversitede bulunması gereken ana bileşenlere bakıldığında üstün olduğumuz ve Türkiye’ye örnek teşkil ettiğimiz kurumsal üstünlüklerimiz var. Sürekli iyileştirmeye, yeni şeyler eklemeye ve bir önce ki yapılanları gözden geçirip üretmeye ve çalışamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı devam eden ve planlanan çalışmaların istişare edilmesinin ardından sona erdi.

8.419 kez görüntülendi.