Akademik Genç Aşçılar Tahta Kaşık Yemek Yarışması Sonuçlandı

Akademik Genç Aşçılar Tahta Kaşık Yemek Yarışması Sonuçlandı
29.12.2015
1.538
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından düzenlenen “Akademik Genç Aşçılar Tahta Kaşık Yemek Yarışması” sonuçlandı.

Toplam üç etapta düzenlenen ve yaklaşık 28 grubun yer aldığı yarışma, ana yemek (balık-et-tavuk) kategorisi ve serbest kategori olarak iki kategoride yapıldı. Organizasyonunu Aşçılık programı öğretim görevlisi Günay Hasdemir’in yaptığı yarışmanın jürisinde ise Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği Başkanı Bayram Özrek, dernek üyeleri İbrahim Özdemir ve Hülya Uğur, Sakarya Ramada Otel Executive Şefi Taner Şen yer aldı.

Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde jüriye ve dereceye giren öğrencilere ödüllerini Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal ile Aşçılık Programı Başkanı Öğr. Gör. İsmet Bahadır takdim etti.

Yarışmada ilk etapta İsmet Enis Okumuş ve Uğur Can Yaz birinci olurken, Dilara Gambaz ve Esma Uludağ ikinci, Şaziye Elif Genç ve Canan Semiz üçüncü sırada yer aldı. İkinci etapta Umran Şencan ve Şadiye İşleri birinci, Mesut Önder ve Mehmet Berat Öztürk ikinci, İsmail Üstünel ise üçüncü oldu. Son etapta ise Ezel Bostancı ve Abdullah Güzellik birinci olurken, Feyzi Aba ve Mustafa İnan ikinci, Semih Atılgan ve Selin Karabel ise üçüncü sırada yer aldı.

Yarışmanın Hijyen Ödülü Semih Atılgan ve Selin Karabey’e, Destek Ödülü ise Ebru Yenenler ve Büşra Kurt’a verildi.

29/12/2015 – ST


1.538 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.