Ahmet Ümit Sakarya’ya Geliyor

15.12.2011

Ünlü yazar Ahmet Ümit Sakarya’ya geliyor.

Hz. Mevlana’nın 738. Vuslat Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmet Ümit’in katılacağı Bab-ı Esrar isimli konferans düzenleniyor.

Ahmet Ümit Bab-ı Esrar romanında Şems ve Mevlana aşkını, Şems’in yedi yüz yıldır çözülemeyen sır dolu cinayetini anlatıyor. Konferansa,  Ahmet Ümit’in yanısıra  Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Güleç  ve Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Secaattin Tural konuşmacı olarak katılacak.

Konferans 15 Aralık Perşembe günü saat 15:30’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de yapılacak.

15/11/2011 – M. Çiğdem Zincirli