Aday Memurlar Yemin Etti

11.09.2015

Sakarya Üniversitesi’ne ataması gerçekleştirilen idari personeller 2 yıl süren temel eğitim ve staj dönemlerini tamamlayarak yemin etti.

Sakarya Üniversitesi’ne 2013 yılında KPSS tercihleri ile atanan idari personeller 2 yıl süren temel eğitim ve staj dönemlerini tamamlamalarının ardından düzenlenen “Yemin Töreni”, Sakarya Üniversitesi Personel Lokali’nde gerçekleştirildi.

SAÜ Personel Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereği 2 yıllık aday memurluk dönemini tamamlayan 43 idari personel yemin ederek asaletlerini aldı.

Tören, asaleten atanan memurların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

11.09.2015 – YC