‘A’dan Z’ye Psoriatik Artrit El Kitabı’ Çıktı

26.05.2022

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Nas’ın Dr. Emre Uzun ile hazırladığı “A’dan Z’ye Psoriatik Artrit El Kitabı”, Sakarya Üniversitesi Yayınlarından tarafından yayımlandı.

Sakarya Üniversitesi Yayınları bilim bünyesine nitelikli bir eser daha kazandırdı. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Nas’ın Dr. Emre Uzun ile hazırladığı “A’dan Z’ye Psoriatik Artrit El Kitabı”, Sakarya Üniversitesi Yayınlarınca yayımlandı. Kitabın Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Romatoloji, İmmünoloji, Dermatoloji ve Dâhiliye uzman ve araştırma görevlilerinin bilgi birikimine önemli katkı sağlayacak bir kaynak olması bekleniyor.

Psoriatik Artrit’in (sedef romatizması) çok boyutlu olarak ele alındığı kitapta, hastalığın patogenezi, klinik bulguları, tanı ve tedavi seçenekleri Prof. Dr. Kemal Nas ve Dr. Emre Uzun tarafından okuyucuya sunuluyor.