Plant Akademi Söyleşileri

Plant Akademi Söyleşileri
28.02.2018
1.633
A+
A-

PLANT Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi tarafından düzenlenen ‘Plant Akademi’ söyleşisi, Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Programı tarafından organize edilen söyleşiye, Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Adıyaman, Peyzaj Mimarı Mehmet Alpertong, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’ den Peyzaj Mimarı, Abdurrahman Çetinkaya ile Çağlayan Tarım Genel Müdürü Özkan Vardar konuşmacı olarak katıldı.

Seminerin açılışında bir konuşma yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca için bitkicilik önemli bir konuma sahip olduğunu ve gelecekte Sapanca’da peyzaj teknikeri öğrencilerine ihtiyaç duyulacağını, bunun yanında fakülte gerekliliğinin olduğu ifade etti.

Seminerde sektörün amacı ve önemi, sektörün beklentileri ile geleceği hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Seminer sonunda öğrencilerin soruları ve kariyer hedefi ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, Plant Akademi tarafından her yıl düzenlenen seminere katılımları ve katkıları için, Plant Akademi katılımcıları, misafirler ve öğrencilere teşekkür ederek, eğitim-öğretime katkı sağlayan seminerlerin artarak devem edeceğini söyledi.

28.02.2018 – YC


1.633 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.