Gök Gürültülü

5. Dermatoloji Günleri

22.02.2013

Sakarya-Kocaeli Dermatoloji Günleri Aylık Toplantısı, 21 Şubat 2013 tarihinde Kocaeli Baltürk Tesislerinde gerçekleştirildi.

Kocaeli-Sakarya Dermatoloji Günleri Aylık Toplantısı 21 Şubat 2102 tarihinde yaklaşık 30 hekimin katılımı ile Kocaeli Baltürk Tesislerinde gerçekleştirildi.

Sakarya ve Kocaeli Üniversiteleri Tıp Fakülteleri Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalları tarafından organize dilen toplantıda önce Uz. Dr. Salih Kaan Emek Dermatolojik endikasyonlarda hiperbarik oksijen tedavisini anlattı.

Daha sonra Olgu sunumları ve Uz. Dr. Kadir Güngör’ün seçtikleri ile devam eden toplantı akşam yemeği ile son buldu.

22/02/2013 – YC