2023 UTRADER Akademi Ödülleri Sahipleri ile Buluştu

04.12.2023

Uluslararası Ticaret Ağı Derneğinin (Utrader), Sakarya Üniversitesi paydaşlığında 2. defa düzenlediği ” 2023 Akademi Ödülleri Töreni ” Adile Sultan Kasrı’nda yapıldı. Türkiye’nin ihracatına ve Türk firmalarının uluslararasılaşmasına yönelik çalışmaları ile 80 Üniversite ve 3 kurumdan 212 araştırmacının başvuru yaptığı ödüllerin törenine Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sima Nart, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Adak olmak üzere akademisyenler, iş dünyası temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

ÖDÜL KAZANAN ÇALIŞMALAR

EN İYİ DOKTORA TEZLERİ

Tezin Başlığı: “The Role of Agglomeration Economies AndSpatial Spillovers on Provincial Export Performance of Turkey”

Yazar: Tayyar Doğan, Pwc