Hafif Yağmur

15 Temmuz Şehitleri Anısına Marş

08.12.2016

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına marş bestelendi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arş. Gör. Hacıbekir Kurşunet’in bestelediği eser, Konservatuvar stüdyolarında kayda alındı. Arş. Gör. İsmet Emre Yücel’in kayıt ve mix aşamalarını üstlendiği marşa, Öğr. Gör. Cengiz Atlan, Semih Güzer ve Mustafa Talha Savaş katkıda bulundu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hatice Selen Tekin, 15 Temmuz’da hayatını kaybedenler anısına bu çalışmayı yaptık. En kısa zamanda da klip ile ilgili çalışmalar tamamlanmış olacak” dedi.

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA MARŞ”

Söz &Müzik& Düzenleme:       Arş. Gör. Hacı Bekir Kurşunet

Vokal Seslendirme:                 Prof. Hatice Selen Tekin