Gök Gürültülü

Vali Balkanlıoğlu’ndan Rektör Savaşan’a Ziyaret

24.07.2018

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2018 tarihinde Sakarya Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcıları Erdoğan Ülker ile Abdul Rauf Ulusoy’un da Vali Balkanlıoğlu’na eşlik ettiği ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman da hazır bulundu. Ziyaret dolayısıyla Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Savaşan, Sakarya Üniversitesinin her alanda ilerlemesi için tüm kurumlarla birlikte çalışacaklarını ifade etti.

24-07-2018 / ST