Gök Gürültülü

Temel Sanat Eğitimi Sergisi

27.09.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) Resim Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Temel Sanat Eğitimi Sergisi” açıldı.

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Temel Sanat Eğitimi derslerinde hazırladıkları çalışmaların yer aldığı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

SMTF Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışı, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sergi, 5 Ekim 2018 tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

27.09.2018 – YC