Teknoloji Araçları ve Teknoloji Destekli Dil Eğitimi Semineri

10.12.2018

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından Teknoloji Araçları ve Teknoloji Destekli Dil Eğitimi konulu bir seminer düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen Teknoloji Araçları ve Teknoloji Destekli Dil Eğitimi seminerine Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar, Bölüm Başkan Yardımcıları ve Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, konuşmasında dil eğitimi konusunun önemine dikkat çekti.

Seminere gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve bu tür seminerlerin tekrar edileceğini ifade eden Dr. Ulvican Yazar katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Seminerin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

10.12.2018 – YC