SAÜ’de Klasik Müzik Resitali

25.12.2018

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından “Keman ve Piyano Resitali” konseri düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan konserde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasında konzertmaisterlik görevini yapan Doç. Jülide Begüm Yalçın Ditttgen kemanda, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Doç. Dr. Elif Önal piyanoda dinleyicilere klasik müzik ziyafeti sundu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak’ın da dinleyiciler arasında bulunduğu konser, müzikseverlerden tam not aldı.

Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Savaşan, Nuri Koçer ve Prof. Dr. Sazak, Doç. Jülide Begüm Yalçın Ditttgen’e ve Doç. Dr. Elif Önal’a plaket ve çiçek takdim etti.

25/12/2018 – MA