Sakarya °C

SAÜ Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Sakarya Üniversitesi Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

SAÜ Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı
24.01.2020

SAÜ Mezunlar Derneği Başkanlığı görevini yaklaşık bir yıldır sürdüren Doç. Dr. Furkan Beşel, başkanlık görevini Arş. Gör. Abdullah Talha Genç’e devretti.

Doç. Dr. Furkan Beşel, öğrencilerin üniversiteye aidiyet duygularını artırmaya yönelik çalışmalar yaktıklarını, öğrenci kulüpleriyle toplantılar düzenlediklerini, derneğe ait web sitesi ve sosyal medya hesapları oluşturulduğunu, mezunların iş bulma imkânlarını artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını ve logolu hediyelik ürünler hazırlatıldığını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Doç. Dr. Furkan Beşel, “Büyükşehir Belediyesinde görevlendirilmiş olmam ve iş yoğunluğum dolayısıyla müsaade istemiş bulunmaktayım. Görev süresince yönetim kurulumuza her konuda destek olan ve yol gösteren başta Sakarya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Savaşan Hocamıza ve üniversite yönetimimize ayrıca teşekkür ederiz. 200 bin mezunu ve yaklaşık bin üyesi ile üniversitemiz ve şehrimiz için önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Sakarya Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı seçilen Arş. Gör. Abdullah Talha Genç ise “Yeni yönetim olarak mezunlarımıza aidiyet duygusu kazandıracak, eski mezunlarımıza ulaşacak, etkin sosyal medya kullanımı ile çalışmalarımızı artıracağız. Görevi devraldığımız Doç. Dr. Furkan Beşel başkanlığındaki yönetime emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Onların açtığı yolda çıtayı daha yukarı çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu ise Arş. Gör. Abdullah Talha Genç, Arş. Gör. Mervan Selçuk, Dr. Mücahit Özdemir, Arş. Gör. Salih Ulev ve Arş. Gör. Veysel İnal’dan oluşuyor.

Abdullah Talha Genç kimdir?
2011 yılında Sakarya Anadolu Lisesi’nden, 2016 yılında ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) Maliye Bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Anabilim dalında yüksek lisansa ve 2019 yılında aynı bölümde doktoraya başladı. 2017 yılından itibaren Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi(İSEFAM)’da araştırma görevlisi olarak meslek hayatına devam etmektedir.

24-01-2020 / ST