SAÜ ile Afganistan Reshad Kurumu Arasında Mevlana İşbirliği

19.04.2019

Sakarya Üniversitesi ile Afganistan Reshad Yükseköğretim Kurumu arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile Afganistan Reshad Yükseköğretim Kurumu Rektörü Abdul Rashid Reshad arasında SAÜ Rektörlüğünde imzalanan protokole göre, iki yükseköğretim kurumu arasında Mevlana Değişim Programı kapsamında işbirliği yapılacak.

Protokole göre “Hukuk”, “İktisat” ile “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” bölümlerinde öğrenci değişimi ve öğretim elemanı hareketliliği kapsamında karşılıklı değişimlerin yapılması kararlaştırıldı.

19-04-2019 / ST