Sıcak

SAÜ Canlı Yayınlara Devam Ediyor

Sakarya Üniversitesi, koronavirüs sürecinde bir yandan canlı ve etkileşimli uzaktan eğitimi başarıyla sürdürürken, diğer yandan da canlı yayın programlarına başladı.

SAÜ Canlı Yayınlara Devam Ediyor
27.04.2020

SAÜ İletişim Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen canlı yayınların ilk programı Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın katılımıyla başladı.

Canlı yayınlar hafta içi her akşam saat 21:30’da sağlıktan tarihe, ekonomiden siyasete kadar birçok konuda alanında uzman isimlerin katılacağı programlarla devam edecek. 27 Nisan Pazartesi günü SAÜ’nün YouTube kanalında yapılacak “Prof. Dr. Necmettin Alkan ile Tarih Söyleşileri” programına SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Arif Bilgin konuk olurken, programda “Osmanlı’da Yemek Kültürü” konusu ele alınacak.

Canlı yayınlar 28 Nisan’da “Prof. Dr. Hatem Akbulut ile Sağlık ve Teknoloji Söyleşileri”, 29 Nisan’da “Prof. Dr. Mustafa Çalışır ile Ekonomi Söyleşileri”, 30 Nisan’da “Prof. Dr. Ahmet Bostancı ile Ramazan Söyleşileri” ve 1 Mayıs’ta “Prof. Dr. Bünyamin Bezci ile Siyaset Okumaları” programları ile sürecek.

27-04-2020 / ST