Sanal Mezuniyet Töreni Programı Belli Oldu

28.09.2020

Sakarya Üniversitesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan öğrenciler için internet ortamında canlı olarak düzenlenecek mezuniyet törenlerinin programı belirlendi.

Temmuz ayında yapılması planlanan ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri, 29-30 Eylül tarihlerinde koronavirüs tedbirleri doğrultusunda sanal olarak yapılacak.

Canlı yayın biçiminde düzenlenecek törenler 29 Eylül Salı günü saat 10:00’da Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın açılış konuşması ile başlayacak. Törenler sırasıyla Hukuk, İşletme, Fen Edebiyat, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Eğitim ve Tıp fakülteleri ile Devlet Konservatuvarı şeklinde devam edecek. Fakültelerinde ve yüksekokullarında dereceye giren öğrenciler, canlı yayında diploma ve plaketlerini alacak.

Üniversite Dereceleri Töreni 30 Eylül’de

Törenler 30 Eylül Çarşamba günü saat 10:00’dan itibaren sırasıyla İlahiyat Fakültesi, İLİTAM, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Hizmetleri ile Adapazarı meslek yüksekokulları şeklinde devam edecek. Törenler saat 19:00’da düzenlenecek “Üniversite Dereceleri Töreni” ile sona erecek.

Sanal Mezuniyet Törenleri “www.YouTube.com/sakaryauni” kanalından canlı olarak yayınlanacak.

28-09-2020 / ST

25.329 kez görüntülendi.