Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ne Ziyaret

07.09.2018

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı ziyaret etti.

Prof. Dr. Fatih Savaşan’a ziyaretinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç ve SAÜ Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman da eşlik etti.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sarıbıyık’a yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Savaşan, “Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin işbirliği içinde olacak, Sakarya’ya katkı sağlayacak, değer katacak işbirlikleri içinde bulunacağız” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Sarıbıyık, Rektör Savaşan’a teşekkürlerini iletti.

07/09/2018 – MA