Rektör Savaşan’ın Kurban Bayramı Mesajı

09.08.2019

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Savaşan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İslam Âleminde toplumsal bağların daha da güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha fazla öne çıkmasına, bireysel ilişkilerde sevginin ve saygının daha da artmasına vesile olan özel günlerden biri de Kurban Bayramı günleridir. Kurban Bayramı’nın, milletimize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.

Bu duygularla üniversitemiz öğretim elemanlarının, idari personelin, mevcut öğrencilerimizin, Sakarya Üniversitesi ailesine katılan yaklaşık 7 bin 500 yeni öğrencimizin ve Sakaryalı hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim.”