Rektör Savaşan’dan Belediye Başkanlarına Ziyaret

09 Nisan 2019

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret etti.

İşbirliğine vurgu yapıldı

Başkan Yüce, Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman’ı makamında kabul etti. Yeni görevi dolayısıyla Başkan Yüce’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Savaşan, başarılar diledi ve işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Rektör Savaşan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve temennileri dolayısıyla teşekkür eden Yüce, “İnşallah önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelecek, şehrimiz ortak paydasında buluşacağız. Üniversite-belediye işbirliğini çok önemsiyoruz. Bir şehrin gelişmesinde de üniversitenin çok önemli bir faktör olduğu düşüncesindeyim. İnşallah birlikte çalışarak Sakarya’yı farklı bir model şehir haline taşıyacak adımları atacağız” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu’ya ziyaret

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya da ziyarette bulundu. Savaşan, ziyarette Başkan Işıksu’ya hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarılar diledi.  Başkan Işıksu da Sakarya Üniversitesi başta olmak üzere kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışacaklarını dile getirdi.

“Üniversite kenti Serdivanımızda birlikte çalışacağız”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında kabul etti. Alemdar, ziyarette “Nazik ziyareti için kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Üniversite kenti Serdivanımızda öğrencilerimiz için birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi. Rektör Savaşan da Başkan Alemdar’a yeni döneminde muvaffakiyetler diledi.

“Gençlerimizin için desteğe hazırız”

Rektör Savaşan, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a da bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kılıç, Rektör Savaşan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Kılıç, “Gençlerimizin eğitimleri için elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu kendisine ifade ettik. Rabbim tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin” dedi. Rektör Savaşan da Başkan Kılıç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, işbirliğine vurgu yaptı.

09-04-2019 / ST

09 Nisan 2019 - 13:56