Rektör Savaşan’dan Başkan Toçoğlu’na Ziyaret

19.07.2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2018 tarihinde Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Fatih Savaşan göreve başlamasının ardından ziyaretlerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Savaşan beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman ile birlikte,  saat 14’te Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Başkan Zeki Toçoğlu, “Üniversitemiz ile birçok alanda işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Yeni dönemde de işbirliğimizi daha da güçlendirerek şehrimiz adına başarılı çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Prof. Dr. Savaşan’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Prof. Dr. Fatih Savaşan ise birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Savaşan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın görevi şahsımıza tevdi etmesiyle birlikte SAÜ Rektörlüğüne atandık. İnşallah Büyükşehir Belediyemizle yakın temas halinde olacak, güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

19/07/2018