Gök Gürültülü

Rektör Savaşan YTB Yarışması Birincisi Afgan Öğrenciyi Ağırladı

12.01.2021

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen Uluslararası Öğrenciler Eser Yarışması’nda büyük başarı elde eden Afganistanlı Sayed Nasım Bahman’ı makamında ağırladı.

SAÜ’lü doktora öğrencileri yarışmayı dereceyle bitirdi

YTB tarafından Türkiye’de düzenlenen “Pandemi Sonrası Dünya” konulu Uluslararası Öğrenci Eser Yarışması’nda SAÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü doktora öğrencisi Sayed Nasım Bahman Sosyal Bilimler alanında birinci oldu. SAÜ Yönetim ve Organizasyon bölümü doktora öğrencisi Muhammad Aiman Awalluddin ise Mansiyon Ödülü kazandı.

Sayed Nasım Bahman, birinciliği elde ettiği makalesinde de değindiği, pandemi süreci ve sonrası ekonomik düzen ile gelebilecek rekabetçi ekonomik sistem gibi konularda Prof. Dr. Fatih Savaşan ile değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Fatih Savaşan, Afganistanlı öğrenci Sayed Nasım Bahman’a Sakarya Üniversitesi baskılı hoodie hediye etti.

61.774 kez görüntülendi.