Rektör Savaşan STK Temsilcileri ile Buluştu

31.05.2019

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, sivil toplum kuruşları temsilcileri bir araya geldi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine STK temsilcileri katıldı. Rektör Savaşan, STK’ların üniversite ile birlikte çalışması gerektiğine dikkat çekerek,”STK’lar ile sürekli temas halindeyiz. İftar davetimizde burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İftar yemeği öncesinde Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman konukları karşıladı.

31.05.2019 -YC