Hafif Yağmur

Rektör Savaşan Sakarya Basını ile İftarda Bir Araya Geldi

01.06.2019

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, düzenlenen iftar yemeğinde Sakarya basını ile bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Savaşan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hatem Akbulut, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman ile Sakarya’da görev yapan çok sayıda yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Rektör Savaşan, yemeğe katılan gazetecilere teşekkür ederek, basın mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Rektör Savaşan, programın devamında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

01-06-2019 / ST