Gök Gürültülü

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan Festival Ödül Gecesine Geliyor

22.10.2020

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesince düzenlenen 6. Sakarya Uluslararası Kısa Film Festivali, bu akşam düzenlenecek “Ödül ve Final Programı” ile sona erecek. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın da katılacağı gecede SAÜ Devlet Konservatuvarı, “Türk Sinemasında Unutulmayan Şarkılar” konseriyle geceye renk katacak.

Festival filmleri ödüllerini alacak

Üç gün süren 6. Sakarya Uluslararası Kısa Film Festivali, Ödül ve Final Programı ile sona eriyor. Millet Bahçesinde saat 19:00’da düzenlenecek programda Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile il protokolünden de çok sayıda davetli yer alacak. Gecede festival boyunca gösterimi yapılan 20 film arasından jürinin belirlediği filmler ödüllerini alacak. Gösterimi yapılan filmler öğrencilerin de değerlendirmesine sunularak en çok oyu alan eserler “En İyi Öğrenci Filmi” olarak belirlenecek.

Yeşilçam şarkıları seslendirilecek

Programda SAÜ Devlet Konservatuvarı “Türk Sinemasında Unutulmayan Şarkılar” konseriyle geceye renk katacak. Solistliğini Devlet Konservatuvarından Arş. Gör. Özge Zeybek’in yapacağı ve Yeşilçam’ın en güzel şarkıları seslendirileceği konser ile sanatseverler unutulmaz bir gece geçirecek.

22-10-2020 / ST

2.348 kez görüntülendi.