İşletme Enstitüsünde Devir Teslim

16.03.2019

Sakarya Üniversitesi İşletme Enstitüsü Müdürlüğüne Doç. Dr. Mustafa Cahit Ungan atandı.

İşletme Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, düzenlenen törenle görevini İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Cahit Ungan’a devretti.

İşletme Enstitüsünde gerçekleştirilen devir teslim törenine Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman, öğretim üyeleri ve enstitü personeli katıldı.

Doç. Dr. Mustafa Cahit Ungan kimdir?

Doç. Dr. Mustafa Cahit Ungan, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans (MBA) eğitimini Fairleigh Dickinson Üniversitesi’nde, doktora eğitimini University of South Carolina’da tamamlamıştır.

Ungan, 2006-2009 yılları arasında kadar Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 2009 yılından bu yana da Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesinde görevini sürdürmektedir. Senato Üyeliği, dekan yardımcılığı, bölüm ve program başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

Çalışma alanları arasında üretim yönetimi, istatistik, tedarik zinciri yönetimi ve kalite yönetimi bulunmaktadır.

16/04/2019 – HAY