Hukuk Fakültesi Dekanlığında Devir Teslim

24.09.2019

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Şafak Narbay atandı.

Prof. Dr. Bayram Topal, Hukuk Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde görevini Prof. Dr. Şafak Narbay’a devretti. Törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Genel Sekreter Yaşar Kahraman ile fakülte akademik ve idari personeli katıldı.

Prof. Dr. Şafak Narbay kimdir?

1970 tarihinde Giresun Espiye’de doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamış olup, bunu takiben yüksek lisansını da İstanbul Üniversitesinde tamamlamıştır. Doktora eğitimini ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi özel hukuk doktora programı kapsamında yapmış, bu süreçte akademik çalışmaları kapsamında bir yıl süreyle Almanya’da da bulunmuştur. Araştırma görevlisi olarak başladığı meslek hayatında profesörlük unvanını da Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesinde almış olup, bu yirmi beş yıllık süreci akademik ve idari çalışmalarla üniversiteye vakfetmiştir. Ticaret hukuku alanında çalışmalar yapmış ve bu çalışmalar hem ulusal hem de uluslararası dergilerde yayımlanmıştır.

Prof. Dr. Şafak Narbay, evli olup iki çocuk babasıdır.

24-09-2019 / ST