Hasan Ali Çelik’ten Rektör Savaşan’a Ziyaret

08.08.2018

Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve 22,23,24. Dönem Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın Sakarya Üniversitesi Rektörlüğüne atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hasan Ali Çelik, Rektör Savaşan’a yeni görevinden dolayı başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Fatih Savaşan, Hasan Ali Çelik’e teşekkür etti.

Rektör Savaşan ve Eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, ziyarette üniversite ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

08.08.2018 – YC

Güncelleme: 09/08/2018_