Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan Üniversitemizdeydi

13.05.2022

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan Sakarya Üniversitesince (SAÜ) düzenlenen Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve Kariyer Festivali (SAÜFEST) kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

SAÜFEST etkinlik alanında bulunan dünya sokağı ve kariyer sokağındaki stantları ziyaret ederek, öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gezinin ardından Erdoğan, Esentepe Kampüsü’ndeki Kitap Keyfi’nde öğrencilerle bir araya gelerek bir söyleşi düzenledi. Konuşmasında Erdoğan, birçok konuda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Bilal Erdoğan’a ziyareti sırasında Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı eşlik etti.

ETİKETLER: