Kahraman Genel Sekreterliğe Atandı

16.07.2018

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliği görevine Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Dr. Yaşar Kahraman atandı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 52. maddesi uyarınca Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman’ı Genel Sekreter olarak atadı.

Yaşar Kahraman kimdir?

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Kahraman yine aynı bölümde yüksek lisansını ve 2013 yılında da doktorasını tamamladı. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi olarak görev yapan Kahraman, fakülte yönetim kurulu üyeliği ve Makine Mühendisliği bölüm başkan yardımcılığı görevlerini yürütüyordu.

Yaşar Kahraman evli ve 3 çocuk babasıdır.

16/07/2018 – YC