Bilal Erdoğan’dan Rektör Savaşan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

15.11.2018

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili ve Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret eden Erdoğan, Sakarya ve Sakarya Üniversitesi’nin yeri ve önemi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yükseköğretimdeki trendler ve Türk Yükseköğretim alanının başta araştırma ve uluslararasılaşma olmak üzere potansiyeli üzerine Sakarya Üniversitesi yönetimi ile görüş alışverişinde bulunan Bilal Erdoğan, gençlerin geleceğe tam olarak hazırlanması çabalarında karşılaşılan sorunlara da dikkat çekerek çözüm önerilerinde bulundu.

Ziyaretten ve Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Savaşan, Sakarya Üniversitesi’nin Yeni YÖK vizyonu ve yükseköğretim politikaları doğrultusunda yaptığı çalışmaları Erdoğan’la paylaştı.

15-11-2018 / ST