Gök Gürültülü

BİK Sakarya Şube Müdürü Çorbacı’dan Rektör Savaşan’a Ziyaret

22.12.2020

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret etti.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, ziyaret dolayısıyla BİK Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı’ya teşekkür ederken, üniversitede yapılan çalışmalara ve üniversitenin hedeflerine yönelik bilgiler verdi. Rektör Savaşan, yerel ve ulusal basının özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumu konusunda büyük bir güce sahip olduğunu belirterek, başta Basın İlan Kurumu olmak üzere yerel ve ulusal basın kuruluşlarıyla her anlamda iyi ilişkileri sürdürdüklerini dile getirdi.

Ziyarette ayrıca iki kurum arasında yapılan çalışmalara ve işbirliklerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

17.534 kez görüntülendi.