Araç Bandrol Uygulaması Başladı

15.11.2019

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü alanı içerisinde, takip ve kontrollerin etkin şekilde yapılabilmesi amacıyla Araç Güvenlik Bandrolü uygulamasına başlandı.

Tüm öğrencilere, ticari araçlara, tedarikçilere, Esentepe ikametgâhı olan transit geçiş yapanlara ve üniversite yönetiminin onayladığı diğer paydaşlara yönelik bandrol uygulamasına geçilecek. Daha önce verilen bandroller ise geçersiz sayılacak.

Öğrenci, transit geçiş, ticari, tedarikçi firma ve paydaş kurum personeli araç güvenlik bandrolü kayıt formuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi akademik, idari ve sürekli işçi personeli aşağıdaki linkten bandrol başvurusu yapabilir.

6.293 kez görüntülendi.