Zirvede Bayrak Şöleni

Zirvede Bayrak Şöleni
13.01.2017
800
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü tarafından Kartepe’de “Bayrak Şöleni” düzenlendi.

Kayak eğitimi almak için Kartepe Kayak Merkezi’nde bulunan akademisyenler ve öğrenciler bayrak şöleni düzenledi. Kar üzerinde mehter gösterisi yapan öğrenciler, Türk bayraklı tişörtleriyle kayak yaptı. Etkinliğe Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rekreasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Nedim Çetin katıldı.

Türk bayraklı tişörtleriyle kayak yapan öğrencilerin geçişinden sonra Vali Hüseyin Avni Coş’a Türk bayrağı armağan edildi. Etkinlik daha sonra Kartepe Kayak Merkezi Salon’unda devam etti.

Programın açılışında konuşan Prof. Dr. Çetin, sporun her yaştan insanın sağlığı için en önemli unsurlardan biri olduğunu söyleyerek, rekreatif faaliyetlerin toplumun her bireyine yayılması için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Etkinlikte olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Hüseyin Avni Coş, “Türk gençliği olarak her türlü göreve hazır olduklarını, söz konusu vatan ve milletin çıkarlarıysa her türlü fedakarlığı ortaya koyacaklarını kardan, çamurdan, tipiden, fırtınadan hiçbir zaman çekinmeyeceklerini gösterdiler. Burada bulunan öğrencilerimiz, milletimize, devletimize düşman unsurların her türlü oyunlarına ve tuzaklarına karşı bedenen ve ruhen, aklen ve ilmen hazırlıklı olduklarını gösterdiler” şeklinde konuştu.

Sakarya Üniversitesi’nin misyonu öğrencilerin en iyi eğitimi almasının yanı sıra değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, düzenlenen etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik etti.

Programın devamında öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, kum sanatı ve dans gösterisi sergilendi.

13/01/2017 – MA
800 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.