Zaman (25.06.2012) : Gıda Zehirlenmeleri Organlarda Hasar Bırakabiliyor

Zaman (25.06.2012) : Gıda Zehirlenmeleri Organlarda Hasar Bırakabiliyor
25.06.2012
459
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serap Coşansu Akdemir, tedavi edilmeyen bazı gıda zehirlenmesi vakalarının böbrek yetmezliği ve kan zehirlenmesine sebep olduğunu söylüyor. Buzdolabından çıkarılan yemekleri ısıtmak yerine kısa süreli kaynatmak ve eti kahverengiye dönünceye kadar pişirmek, zehirlenmelerin önüne geçiyor.

Zaman Gazetesi – 25 Haziran 2012


459 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.