Yüksekte Çalışmada İş Kazalarının Önlenmesi

Yüksekte Çalışmada İş Kazalarının Önlenmesi
28.11.2013
686
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen “Yüksekte Çalışmada İş Kazalarının Önlenmesine Yönelik AB Yenilik Transferi Projesi Kapanış Toplantısı” SAÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından “Yüksekte Çalışmada İş Kazalarının Önlenmesine Yönelik AB Yenilik Transferi Projesi Kapanış Toplantısı” düzenlendi. Projede yer alan kurumların temsilcilerinin ve öğrencilerin de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Kaya İnşaat’ın sahibi Ali Kaya, hem yurt içinde hem yurt dışında adlarını duyurabilmek için bu projeyi yaptıklarını belirtti. Kaya; “Bu proje ilk defa yapıldı. Sizlerde okulunuzu bitirip inşallah projelerimizde yer alırsınız” dedi.

Mehmet Beşir Doğrusever de Polonya, Almanya, Moldova’da iş güvenliğinin önemi ile ilgili yapılan toplantılarda çıkan sonuçların iç açıcı olmadığını söyledi. Doğrusever, Türkiye’de her altı dakikada bir 1 iş kazası, her iki buçuk saatte bir 1 işçinin sakat kaldığını ve her altı saatte bir de 1 işçinin öldüğünü ifade etti.

27-11-2013 / KS
686 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.