Yrd. Doç. Dr. Köksal’ın Otoportre Çalışması Sergilendi

07.04.2014

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Dinçer Köksal’ın eseri EGEDER’in açılış sergisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Dinçer’in otoportre çalışması, İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi düzenlenen Ege Bölgesi Görsel ve Plastik Sanatlar Derneği (EGEDER) açılış sergisinde yer aldı. 104 Egeli sanatçının 104 eserinin sergilendiği serginin açılışına sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sanatseverler, Kültürpark İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi’nde yer alan sergiyi 20 Nisan tarihine dek ziyaret edebilecek.

07/04/2014 – YC