Yolunuz Bahtınız Açık Olsun

Yolunuz Bahtınız Açık Olsun
29.06.2016
1.232
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni, SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Törende konuşan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, mezunlara başarılar dileyerek “Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, akademisyenler, iş dünyasından temsilciler, öğrenciler ile aileleri katıldı.

İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, törende yaptığı konuşmasında eğitim öğretim süresince Sakarya Üniversitesi’nin misyonu ve vizyonu doğrultusunda azami gayret gösterdiklerini söyledi. Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can, “Öğretim üyelerimiz de bu süreçte büyük özveriyle çalıştılar. Bugün 423 öğrencimizi mezun ediyoruz. Bu güzel insanları yetiştirdikleri için ailelerimize de sonsuz teşekkür ediyorum. Değerli öğrencilerimiz, çalıştınız, çabaladınız. Ama hak ettiniz ve mezun oldunuz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan da konuşmasında öğrencilerin büyük bir iş başardığını ve mezun olduğunu ifade ederek, “İnşallah hayatta başarınızı devam ettirirsiniz. Ailelerini tebrik etmek istiyorum. Çünkü en büyük pay sizlerin. Öğretim üyesi arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bahtı açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin belgeleri ve ödülleri takdim edildi. Fakülte birincisi olan İşletme bölümü öğrencisi Gülbahar Kayacı ise ödülünü ve belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan ve Dekan Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can’dan aldı.

Tören mezunların keplerini fırlatmaları ile sona erdi.

29-06-2016 / ST

 
1.232 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.