Yıldızların Altında İhracat Zirvesi

01.12.2016

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu tarafından “Yıldızların Altında İhracat Zirvesi” adlı bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik iki oturum olarak yapıldı. Etkinliğin ilk oturumu İşletme Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Tunahan’ın, ikinci oturumu ise İşletme Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinan Esen’in moderatörlüğünde konuklarla soru cevap şeklinde devam etti.

Etkinlikte ihracatın önemi, yeni pazar arayışları, Türkiye’deki dijital oyun sektörü, elektrikli araçlar ve batarya teknolojisi gibi birçok konu ele alındı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, konuklara plaket takdimi ile sona erdi.

01/12/2016- ŞB