Yerel Basından Bugün (25 Eylül 2017)

25.09.2017
615
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KARASU’YA DOPİNG

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Yerli Otomotiv üssü olmayı hedefleyen ilçenin yeni Endüstri Bölgesi ile ekonomik sıçrama yapacağını söyledi

 

ADA POSTASI

SAKARYA’NIN SORUNU ÇOK

Yerel ve genel gündemle ilgili A’ dan Z’ ye değerlendirmede bulunan CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya’nın sorunlarından bahsederek, “Okulları sağlam değil, eğitimi berbat, sanayisi gelişmemiş” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

YÜRÜ BE KARASU

Üst üste büyük yatırım haberleri alan Karasu’ya en büyük müjde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fakur Özlü’den geldi. Özlü, ülkeye kurulacak olan 5 endüstri bölgesinden birinin Karasu’ya kurulacağını söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

GECE YARISI ERTELENDİ

1 Ekim’de başlayacak olan oda ve borsa seçimleri alınan karar ile Nisan 2018’e ertelendi. Erteleme Hükümet kararı ile önceki gece yarısı Resmi Gazete’de yayımlanırken, ülke genelinde 364, ilimizde ise 4 odanın seçimleri 6 ay sonra yapılacak.

 

SAKARYA YENİHABER

NE ACELENİZ VAR ?

27 Eylül Çarşamba günü seçimli genel kurul gerçekleştirecek Birinci OSB’nin Yönetim Kurulu giderayak önemli kararlar aldı. Tartışmalı altyapı müteahhidine 6 milyon 500 bin liralık ek kanal işi verildi.5 nolu parsel de 6 Ekim’de satışa çıkarıldı.

 

YENİ SAKARYA

SAĞLIKTA KARNE İYİ

Sakarya KHB Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam, il dışında hasta sevklerinin azaldığı belirterek, ‘’Ağustos ayında acil servislerden il dışına sadece 57 hasta gönderilecek önemli bir başarı elde edildi’’ dedi

 
615 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.