Yerel Basında Bugün(18.12.2011)

Yerel Basında Bugün(18.12.2011)
18.12.2011
450
A+
A-

18 Aralık 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Tüfekle intihar etti”

Bedil Kazancı köyünde tüfekle kendini vuran 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

ADAPOSTASI

Sapanca Gölü’ndeki su seviyesi düşerken 30 milyon metreküp su çekiyor

“TÜPRAŞ emiyor”

SASKİ Başkanı Rüstem Keleş, TÜPRAŞ’ın yasal dayanağı olmadan ve ücret ödemeden gölden 30 milyon metreküp su çektiği yönündeki iddiasını bir kez daha yeniledi.

ANADOLU

Trafikte çile bülbülüm çile”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimizde başlatılan trafik düzenleme çalışmaları çözüm yerine ızdıraba dönüştü. Daha çok Ofis ve Mithatpaşa başta olmak üzere tren yolcu geçitleri, Yeni Cami, Atatürk Bulvarı’ndaki kavşaklarda kargaşa yayalar, araç sahipleri ve yolcuların sabrını taşırıyor.

BİZİM SAKARYA

“Bu ne ciddiyetsizlik”

Hattın kapanması konusunda belirsizlik o kadar endişe verici ki, hiçbir yetkili ne olacağını bilmiyor. TCDD ise insanların mağduriyetini giderecek adımları nedense bir türlü atmıyor.

SAKARYA HALK

“Lastik ”

İlimizde otra hasasrlı konutlarla ilgili yıkım kararı alınmasının ardından az hasarlı ve hasarsız binalar da incelenecek. Valilik, Sakarya Üniversitesi’ne 50 az hasarlı ya da hasarsız yapıyı inceletecek, bu türdeki yapı stokunun yeni deprem yönetmeliğine göre durum tespitini yapacak

SAKARYA YENİGÜN

AK Parti’de, tek aday çıkarma ısrarı yine sorun yarattı.

“Hendek karıştı”

AK Parti Genel Merkezi’nin belde ve ilçe kongrelerinde tek aday çıkarma ısrarı, Kocaali’nin ardından Hendek’te de soruna yol açtı. 1 Ocak’ta yapılacak Hendek Kongresi için, 3 kişinin olması Genel Merkez’de de kaosa neden oldu.

SAKARYA YENİHABER

Elmas Otel’in ardından zincire bir halka daha eklenecek

“2’inci beş yıldızlı otel Sapanca’ya”

İşadamı Kenan Sakallıoğlu, Elmas Otel’in oteller zincirinin ilk halkası olduğunu söyleyerek, Sapanca’da da 5 yıldızlı bir otel yapacaklarının müjdesini verdi.

YENİSAKARYA

“Eskiye dönüş”

Orhan Cami Meydan Projesi nedeniyle kapatılan Bankalar Caddesi’nin trafiğin iyice  sıkışması nedeniyle, kesme talaşla döşenip yeniden açılacağı öğrenildi.

 

 

 

 
450 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.