Yerel Basında Bugün ( 9 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 9 Şubat 2018)
09.02.2018
760
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HIZLI TREN PİYANGOSU

Yüksek Hızlı Tren hatlarının yapılmasının ardından Sakarya’da 4 YHT İstasyonu inşa edilecek. Pamukova-Sapanca arasına yapılan 8.2 km.’lik YHT tüneli bölgenin en uzunlarından biri olacak. Proje ile Arifiye , Mithatpaşa ve Adapazarı istasyonları tamamen ‘bypass’ olacak.

 

ADA POSTASI

DAVAMIZI ANLATMALIYIZ

Ak Parti Gençlik Kolları yöneticileri ile bir araya gelen İl Başkanı Fevzi Kılıç , ‘Bu seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençler başta olmak üzere, tüm gençlerimize ulaşmamız, derdimizi ve davamızı çok iyi anlatmamız gerekiyor’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ÖZKOÇ’TAN AFRİN ÇIKIŞI

CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç , TBMM’de Zeytindalı Harekatı’na ilişkin yaptığı açıklamada ‘ Afrin’e girilmesine karşı çıkıyoruz’ dedi.

 

SAKARYA HALK

GAZOZ OLMA ÇEVRECİ OL!

Sapanca Gölü veya Sakarya Nehri ya da derelerden söz açıldı mı bu kentte herkes çevre dostu kesiliyor. İki kişiyi gören ‘ Çevre sahip çıkmak geleceğe sahip çıkmak ‘ diye nutuk atıyor. Gel gelelim gerçek hiçte öyle değil. SASKİ ekipleri bir günde 250 torba dolusu çöp topladı. Peki ama biz çevreye böyle mi sahip çıkıyoruz!

 

SAKARYA YENİ HABER

KALPLER SAKARYA İÇİN ATIYOR

Muhtarları ziyaret eden Başkan Toçoğlu , şehrin gücünü orta hedeflere doğru birlikte hareketten kaynaklandığını belirterek, kalplerin Sakarya için attığını söyledi.

 

SAKARYA YENİ GÜN

‘OLUMSUZLUK YOK!’

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Kalınma Bakanı Lütfi Elvan’a  başta bin yataklı hastane olmak üzere ilimizin çözüm bekleyen sorunlarını ilettiklerini belirterek,’ Bize elinden geleni yapacağını söyledi. Bin yataklıda olumsuzluk da yok’ dedi.

 

YENİ SAKARYA

FINDIKÇI İSYANDA!

Adapazarı Fındık Tarın Satış Kooperatifi’ne ait ve üzerinde hizmet binalarının da bulunduğu Adapazarı Dağdibi Mahallesi’ndeki  10 dönüm arazi, 3 milyon TL’den az olmamak kaydı ile Fiskobirlik Genel Müdürlüğü’ne devredildi.

 
760 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.