Yerel Basında Bugün ( 9 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün ( 9 Nisan 2018)
09.04.2018
538
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

START VERİLDİ

AK Parti, 2019 seçimleri öncesi startını verdi. Afyon’da kampa giren partililer seçim stratejisi belirlerken, belediyelere büyük iş düştüğünün altı özellikle çizildi.

 

ADA POSTASI

YEREL SEÇİMLER GENEL SEÇİMİ ETKİLER

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ‘Yerel seçimler genel seçimi etkileyecektir. Belediyelerimize bu konuda çok büyük iş düşüyor. Bizim belediye bakanlarımız tıpkı hükümetler gibi çok büyük işler başarıyor. 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

YERLİ OTODA 22’DE 1 ŞANSI!

Yıllardır ‘Sakarya’da üretilecek’ denilen yerli otoda bizim dışımızda 21  ile daha mavi boncuk dağıtılıyor.

 

SAKARYA HALK

HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN!

Sakarya’nın kalkınması için büyük önem arz eden ve ekonominin lokomotifi olan SATSO’nun yenş seçilen Balkanı Akgün Altuğ ve ekibini yarım kalan birçok proje bekliyor. Bu projelerin içinde Milli Üretim Merkezi Sakarya, Karasu’ya kurulacak olan Savaş Sanayi’sinin ilimize katkıları, İhracatta Sakarya’nın ilk %’e girmesi gibi hayati projeler başı çekiyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

YATIRIMLARI TAMAMLAYIN

AKP’nin Afyon’daki Kampı’nda konuşan Milletvekili Yavuz, ‘Yerel seçimler genel seçimi etkileyecek, Belediyelerimize büyük iş düşüyor. Eksik işlerin tamamlanması, hizmetleri vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

ZİNCİRE TAKILMAYIN!

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bazı öğrencilerin Çiftlik Bank benzeri ‘saadet zinciri’ oluşturmak için çalışma yapması üzerine dekanlık yayınladığı mesaj ile tüm öğrencileri bu zincirlere takılmamaları için uyardı.

 

YENİ SAKARYA 

TOÇOĞLU DEĞİŞMEZ

AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, yerel seçimlerde üç dönem kuralının uygulanacağını söyleyerek, ‘Bunun haricinde diğer belediyeler için de değişim rüzgarları sert esecek, Toçoğlu ise bir dönem daha göreve devam edecek diye düşünüyorum’ dedi.
538 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.