Yerel Basında Bugün ( 9 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 9 Mart 2018)
09.03.2018
636
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HSYSTINI TORUNLARINA ADADI

Kaynarca’da ‘Yılın kadını ’ödülüne layık görülen Hatice Girgin’in yaşadığı zorluklara rağmen azmi adeta herkesi etkiledi. ‘Dişi tırnağıyla kazandı’ sözünü adete perçinleyen 63 yaşındaki kadın, torunlarına tuvalet temizliği yaparak bakıyor.

 

ADA POSTASI

FECİ ÖLÜM

TEM yolunda kontrolden çıkıp emniyet şeridinde duran TIR’ın dorsesinin altına giren otomobilin sürücüsü Oğuz Dülgeroğlu ile annesi Nursel Dülgeroğlu, hayatını kaybetti.

 

BİZİM SAKARYA

2 BİN 700 MAĞDUR

Sapanca’da binlerce kişinin devre mülk aldığı Sapanca Hills icradan satıldı. Satış sonrası 2 bin 700 mağdur ‘Dolandırıldık’ diye isyan etti. Mahkeme kararıyla satış bedeli yediemine teslim edildi.

 

SAKARYA HALK

SORU ŞU: ETİK Mİ!

Türkiye Ziraat odaları Birliği (TZOB) tarafından Adapazarı Ziraat Odası’na gönderilen müfettişler odanın geriye dönük 10 yıllık resmi evraklarının muhasebeleştirilmediğini tespit etti ve bu raporlara da yansıdı. Hal böyle olunca oda içindeki ve oda dışındaki muhasebecilerin aldığı ücret ‘ Etik mi, değil mi’ diye sorgulanmaya başlandı.

 

SAKARYA YENİ HABER

AKP’DE NELER OLUYOR?

AKP İl Kongresi, Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Kongre öncesi bir yandan liste ve kongre hazırlıkları, bir yandan da Cumhurbaşkanın katılacağı mitingin hazırlıkları sürüyor. Bu süreçte AKP Milletvekillerinin hazırlıklara katılmaması dikkat çekiyor.

 

SAKARYA YENİGÜN

EĞİTİM CAMİASI YASTA!

Serdivan Mehmet Demir  (Cevdet Ayhan) İlkokul Öğretmeni 34 yaşındaki Oğuz Dülgeroğlu, tedavi için Ankara’ya götürdüğü annesiyle birlikte dönerken aracıyla TIR’ın dorsesinin altına girdi.  Feci kazada Oğuz öğretmen ve annesinin yaşamlarını yitirmeleri eğitim camiasını yasa boğdu.

 

YENİ SAKARYA 

KADIN VARSA UMUT VAR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak kadın hemşehrilerimize her zaman pozitif ayrımcılık yaptık. Kadın varsa umut var’ dedi.

 
636 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.