Yerel Basında Bugün ( 9 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün ( 9 Aralık 2017)
09.12.2017
632
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÖFKE CUMASI!

Sakarya’da şehir merkezinde ve tüm ilçelerde Cuma namazı çıkışında protesto gösterileri düzenlendi

ADA POSTASI

SAKARYA AYAKTA!

Tüm yurt genelinde olduğu gibi ABD’nin skandal İsrail kararı Sakarya’da da protesto edildi. Cuma Namazı sonrası toplanan kalabalıklar ABD ve İsrail bayrakları yakarak tepkilerini dile getirdi.

 

 BİZİM SAKARYA

KUDÜS TEPKİSİ

Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan ABD ve Trump’a öfke dalga dalga büyüyor

 

SAKARYA HALK

ORTADOĞU YANIYOR

Göreve geldiği günden bu yana devlet adamlığından uzak sergilediği tavırlarla hem kendi ülkesinde hem  de dünyada tepkilerin odağı haline gelen Trump, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasıyla beraber Ortadoğu’yu resmen karıştırdı. Dün çıkan olaylarda kan ve can kaybı vardı.

 

YENİHABER

SEDAŞ İŞÇİSİ HUZURSUZ

SEDAŞ, 172 işçiye tazminatını ödeyip, düşük ücretle çalışmayı teklif etti. TES-İŞ Şube Başkanı Kabaoğlu, işçilerde huzursuzluğun had safhada olduğunu belirterek, “Bir işçinin ortalama net bin 500TL kaybı olacak” dedi.

 

YENİGÜN

SAKARYA AYAKTA!

ABD’nin Kudüs’ü ‘İsrail’in başkenti’ olarak tanıması ile birlikte, ülkenin dört bir yanında buna karşı başlayan tepkiler büyüdü. Dün Sakarya’da Cuma namazının ardından tüm ilçelerde buna tepki eylemleri yapıldı.

YENİ SAKARYA

LİDERLİK AŞKINA

Niğde galibiyeti ile Ligde 2. Sıraya yerleşen Sakaryaspor gözünü  liderliğe dikti. Gümüşhane ile 4 puan farkı kapatmak isteyen yeşil siyahlılar 16. Hafta karşılaşmasında lig sonucu Silivrispor’u ağırlıyor.
632 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.