Yerel Basında Bugün (9 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (9 Ağustos 2017)
09.08.2017
775
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Heyecan Veren Proje’

Kültür ve Turizm Bakanlığı, kültür ve turizm değerlerinin tanıtılması için başlatılan projede Sakarya’yı pilot il seçti.

 

ADAPOSTASI

‘Zengin Bir Şehiriz’

Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdürlüklerine bağlı uzmanlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Doğal güzellikleri, su kaynakları, bereketli topraklarıyla ve yeşiliyle zengin bir şehiriz” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

‘Neyse Ki Deprem Olmadı !’

Son yazısında depremde hasar gören okul binalarını ele alan ve uyarılara rağmen bu okullarda yeterli önlem alınmayışını eleştiren köşe yazarı Ergün Özkan, ‘Neyse ki deprem olmadı’ sözleriyle yetkilileri eleştirdi.

 

SAKARYAHALK

‘OBS’lerde Sayı Değil Üretim Önemli ‘

Organize sanayi bölgesi sayısından çok bünyelerinde oluşturulan üretim miktarlarının önemli olduğunu altını çizen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik geçmişten günümüze Sakarya sanayisinin büyük gelişim gösterdiğini söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘O Gece Ne Oldu – Bitti TÜBİTAK Çözecek’

Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi 86’sı tutuklu 224 sanığın darbe girişimi gecesine yönelik yargılanmasında verdiği ara karar ile o geceye ait görüntülerde kayıp olduğu iddia edilen 10 dakikalık bölüm için kayıt cihazının TÜBİTAK tarafından incelenmesini kabul etti.

 

SAKARYA YENİHABER

’Tesis Yapılsaydı Dünya Tanırdı’

Akyazı’yı ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Afyon’un tesisleşmesiyle kongre merkezine dönüştüğünü belirterek, “Aynı tesisler Akyazı’da yapılsaydı burası Türkiye’de değil dünyada tanınan bir yer olurdu” dedi.

 

 

YENİ SAKARYA

‘Turizm İvme Kazanacak’

AKOM’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan uzmanları ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Doğal güzellikleri, su kaynakları, bereketli toprakları ve yeşiliyle zengin bir şehiriz. İnşallah yeni çalışmalarla şehrimiz turizm göstergelerini üst seviyelere çıkaracağız” dedi.
775 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.