Yerel Basında Bugün (8 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (8 Nisan 2018)
08.04.2018
968
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BMC AÇILIŞINCA SÜRPRİZ KONUK

15 Nisan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı temel atma töreni ertelendi. Ay sonuna ertelenen törene Katar Emiri Temim bin Hamad es-Sani de katılacak.

 

ADA POSTASI

SANAYİDE VURGUN!

Arifiye Artvin Sanayi Sitesi’nde iddiaya göre alacak verecek meselesi büyüyünce silahlar konuştu. Hurdacılık yapan iki kardeş silahla vurularak yaralandı.

 

BİZİM SAKARYA 

DUBLE ZAFER! KURİŞ BAŞKAN

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda önceki gün Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Akgün Altuğ ve ekibinin adayı Talip Kuriş, kullanılan 86 oyun 61’ini alarak Meclis Başkanlığı’na seçildi.

 

SAKARYA HALK

BORSADA ADEM SARI DÖNEMİ

Sakarya Ticaret Borsası’nda (STB) yönetim kurulu ve meclis başkanlığı seçimi dün tek liste olarak gerçekleşti. Yönetim kurulu ve başkanlık seçimleri için 20 meclis üyesinden 12’si oy kullandı. Adem Sarı kullanılan 12 oyla başkan seçilirken, Meclis Başkanı da Avni Uçar oldu.

 

SAKARYA YENİ HABER

PERSONEL AÇIĞI YAKINDA BİTECEK

İl Sağlık Müdürü Aziz Söğütlü, sağlık alanında personel açığının yakın zamanda bakanlığın yapacağı atamalarla sona ereceğini belirterek, sağlık hizmetinin artması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

SARI VE UÇAR RAKİPSİZ

Sakarya Ticaret Borsası’nda bir haftadır merakla beklenen yönetim kurulu başkanlığı seçimleri dün sonuçlandı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Borsa’nın yeni Başkanı Adem Sarı, Meclis Başkanı da Avni Uçar oldu.

 

YENİ SAKARYA 

‘DEDİKODUYLA GEÇİRECEK BİR DAKİKAMIZ BİLE YOK’

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, ‘Yatak sayısının artması, mevcut hastanelerin eksiklerinin giderilerek kapasitelerinin arttırılması için gece gündüz çalışıyoruz. Böylesi önemli hizmeti ifa ederken dedikodularla geçirecek tek bir dakikamız yok’ dedi.
968 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.