Yerel Basında Bugün ( 8 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün ( 8 Aralık 2017)
08.12.2017
859
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

KUDÜS İÇİN TEK YÜREK

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıması sonrasında Sakarya’da iki gündür gösteriler düzenleniyor.Toplumun her kesiminden İsrail ve ABD’ye kınama mesajları yağıyor.  Son olarak Memur Sen Sakarya Şubesi düzenlediği eylemle ABD ve İsrail’i uyararak tarihi hatadan dönülmesini istedi.

 

BİZİM SAKARYA

ROMANLAR ENDİŞELİ

Erenler’deki kentsel dönüşümde vaat edilen konutlar belediye tarafından satışa çıkarıldı.

 

SAKARYA HALK

TRUMP CEHENNEM KAPILARINI AÇTI

ABD Başkanlarının 1955 yılından  bu yana imzalamayı reddettiği  senato kararını ABD Başkanı Donald Trump önceki akşam canlı yayında imzaladı. Trump imzaladığı kararla birlikte Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdı. Bu imza sonrasında dünyanın ortak görüşü “Trump cehennem kapılarını açtı” oldu.

 

YENİHABER

KARARDAN MEMNUNUZ

 

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay,taşeron işçilerin kadroya alınması kararının memnuniyet verici olduğunu belirterek “Verdiğimiz mücadelenin başarıya ulaşmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

YENİGÜN

OLUMLU GELİŞME

Yenikent bölgesinde Alandüzü’ndeki orman arazisine yapılması planlanan bin yataklı şehir hastanesi konusunda iki önemli gelişme memnunluk yarattı.

 

YENİ SAKARYA

TAŞERON EMEKÇİSİ İÇİN TARİHİ BİR GÜN

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan taşeron düzenlemesi hakkında konuşan Hak-İş Sakarya İl Başkanı Gökdemir, bugünü taşeron emekçileri için tarihi bir gün olarak değerlendirdi.
859 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.