Yerel Basında Bugün ( 7 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün ( 7 Ocak 2018)
07.01.2018
641
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Tarım Bitiyor

Ayva tartışması ile gündemden düşmeyen Sakarya’da tarım arazilerinin yüzde 40’nın imara açıldığı öğrenildi. İmar bu hızla giderse 15 sene içerisinde ayvayı yiyeceğiz.

ADAPOSTASI

Su Kalitesi Yükselecek

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Eken’i ziyaret eden SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş altyapı çalışmaları ile ilgili, çalışmalarımızı büyük ölçüde kolayladık. Arıza ve kesinti sayısını en aza indireceğiz. Su kalitesi oldukça yükselecek’’ dedi

 

BİZİM SAKARYA

Zehir Soluyoruz

Çevre Mühendisleri Odası, Türkiye’de hava kirliliğinin krize dönüştüğünü açıkladı. 81 ilden sadece 6 ilin havası temiz çıktı. Sakarya havası en kirli iller arasında yer aldı.

 

SAKARYA HALK

Bir Başarı Klasiği Sakarya Polisi

Narkotikten asayişe, terörle mücadeleden mali şubeye kadar pek çok birimle başarılı operasyonlara imza atan Sakarya Emniyet yine adından söz ettirmeyi başardı.

 

YENİHABER

Korkutan Tablo

Çevre Mühendisleri Odası’nın 2017 Hava Kirliliği Raporu’na göre Sakarya havası en kirli 15’nci il oldu. ÇMO Başkanı Bozoğlu, valilik ve belediyelerin kirliliğe karşı muhakkak önlem alınması gerektiğini açıkladı.

 

YENİ SAKARYA

Onlara Layık Olabilmeliyiz

Vali yardımcısı Dınkırcı, ‘’Artık bu milletin çocukları kendi insansız hava araçlarını yapabiliyor bunların yazılımlarını yazabiliyor. O halde milli ve yerli olmak adına o şehit ve gazilerimize layık olabilmek için daha fazla çalışmamız gerekiyor’’ dedi

 

YENİGÜN

Piyango Gibi !

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tarafından başlatılan ‘ Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında ilimizde proje yürüten genç çiftçilere adeta hibe yağdı.

 

 
641 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.